Menu
Your Cart

230 Plafonddampkap Cloud 110 cm Wit Novy

230 Plafonddampkap Cloud 110 cm Wit  Novy
230 Plafonddampkap Cloud 110 cm Wit Novy
  • Stock: Contacteer voor stock
  • Brand: Novy
  • Model: 230
€ 2.980,00
Excl. BTW: € 2.462,81
Uitgebreid aanbod aan extra services
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
persoonlijk onthaal in onze winkel
persoonlijk onthaal in onze winkel

Novy presenteert een nieuwe damkap: Cloud. Waar de IT-cloud ons connecteert met alles en iedereen ter wereld, maakt Cloud ons extreem flexibel. Deze dampkap verhuis je eenvoudig mee van woning tot woning en kun je dankzij de recirculatietechniek zowat overal monteren. Met de geïntegreerde ledstrip is Cloud tegelijk ook verlichtingsarmatuur en sfeerobject.

Eenvoud en discretie

De fijne vloeiende belijning en het strakke design van Cloud zorgen voor een zuivere vormgeving. De dampkap heeft geen afvoer naar buiten, maar werkt met recirculatietechniek. De vernuftig ontworpen aerodynamische binnenkant garandeert dat alle dampen eenvoudig naar de vet- en geurfilters stromen. De dampkap filtert dan de kookdampen, geurtjes en vetdeeltjes, en brengt ze daarna schoon terug in de ruimte. Cloudheeft bovendien ook een bijzonder stille werking. Dat kan doordat de twee motoren ingenieus verwerkt zitten in een silent body

Sfeerhemel

Cloud brengt ook de nodige sfeer in de keuken. De subtiele ledstrip in de volledige contour van de dampkap past zich aan de stemming van het moment aan. Naast een perfecte lichtspreiding van het kookoppervlak schep je met de juiste hoeveelheid licht de juiste sfeer voor, tijdens en na het koken.

Flexibel

Cloud laat zich, op voorwaarde dat er stroomvoorziening is, om het even waar plaatsen aan het plafond, op minimaal 1,3 meter van de muren en tot 1,6 m van de kookplaat. Je hoeft geen vals plafond te voorzien, waardoor de keuken een ruimer gevoel krijgt. Door zijn eenvoudige installatie is Cloud ook eenvoudig te verhuizen. Een grote troef in landen waar de dampkap niet zo ingeburgerd is.

Dit is een ‘Novy Premium Innovation Product’ dat enkel verkrijgbaar is bij Novy partners die behoren tot het netwerk van ‘Novy Premium Innovation’ verkooppunten. Dit toestel dient steeds door een installateur van een ‘Novy Premium Innovation Partner’ geplaatst te worden.
Afzuigcapaciteit
Afzuigkracht (hoogste stand) 582 m³/h
Afzuigkracht (laagste stand) 230 m³/h
Recirculatie Ja
Algemeen
Aantal snelheden 4
Geluidsniveau (Maximum) 65 dB
Geluidsniveau (Minimum) 36 dB
Type dampkap Plafonddampkap
Bediening
Afstandsbediening Ja
Koppeling met app Nee
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 191 W
Breedte 110 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 17.4 cm
Kleur Wit
Garantie
Aantal jaar extra garantie 3 Jaar
Extra garantie Ja
Gebruiksgemak
Elektronische bediening Ja
Naloopstand Ja
Onderhoud & Reiniging
Indicatie reinigen vetfilter Ja
Uitrusting
Aantal vetfilters 2
Motor inbegrepen Ja
Soort lampen LED
Type vetfilter Metalen
Veiligheid
Automatische uitschakeling Ja