Menu
Your Cart

IS 5043 WH Easy Lock Braun

IS 5043 WH Easy Lock Braun
IS 5043 WH Easy Lock Braun
IS 5043 WH Easy Lock Braun
IS 5043 WH Easy Lock Braun
IS 5043 WH Easy Lock Braun
IS 5043 WH Easy Lock Braun
IS 5043 WH Easy Lock Braun
IS 5043 WH Easy Lock Braun
IS 5043 WH Easy Lock Braun
  • Beschikbaarheid: Contacteer voor stock
  • Merk Braun
  • Model 0128781636
€ 219,00
Excl. BTW: € 180,99
Uitgebreid aanbod aan extra services
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
persoonlijk onthaal in onze winkel
persoonlijk onthaal in onze winkel

Acties

Actie geldig tot 31/12/2019

Actie geldig tot 27/10/2019

Wilt u ook minder tijd kwijt zijn aan huishoudelijke klusjes zoals strijken, dan is dit uw kans! De krachtige en snelle stoomgenerator CareStyle 5 IS 5043 WH Easy Lock van Braun weet met elke kreukel raad. U zult versteld staan hoe snel en gemakkelijk het strijken u hiermee af gaat.

Strijk 2 x zo snel en bespaar zeeën van tijd

Bespaar tijd en strijk 2 x zo snel met de 2400W stoomgenerator CareStyle 5 IS 5043 WH Easy Lock met 6 bar stoomdruk, 120g/min stoomafgifte en een zeer krachtig stoomshot van 340g. U hoeft bovendien geen kleding meer voor te sorteren. Met de stoomgenerator CareStyle 5 IS 5043 WH strijkt u dankzij de iCare technologie met één temperatuurinstelling gemakkelijk en eenvoudig iedere stof. U kunt dus direct aan de slag zonder tijdverlies. U strijkt uw wasgoed met de stoomgenerator IS 5043 WH met uniek afgeronde Eloxal 3D strijkzool ook nog eens met gemak perfect glad, zónder te blijven hangen aan knopen, zakken of ritsen. Schakel de ECO stand in voor een lager stroomverbruik en een beter milieu. Bent u klaar met strijken? Vergrendel het strijkijzer eenvoudig middels het EasyLock vergrendelingssysteem en ruim uw stoomgenerator veilig en gemakkelijk op.

iCare technologie: 1 knop, 1 instelling

Vloeiend en moeiteloos het ene kledingstuk na het andere strijken? Geen probleem dankzij de iCare technologie van de stoomgenerator CareStyle 5 IS 5043 WH. De iCare technologie  werkt met 1 temperatuurinstelling voor alle stoffen. Het strijkijzer heeft altijd de ideale temperatuur, ongeacht welke stof u aan het strijken bent! Op deze manier hoeft u geen kleding te sorteren, de temperatuur niet aan te passen of te wachten tot het strijkijzer de juiste temperatuur heeft bereikt. Hierdoor bespaart u enorm veel tijd en energie. Dankzij de Safe Rest kunt u het strijkijzer bovendien veilig op de strijkplank en op kleding laten rustenEen geruststellende gedachte.

Probleemloos strijken 

De op snowboards geïnspireerde afgeronde Eloxal 3D strijkzool garandeert 360° strijkgemak. Door de afgeronde zool wordt strijken sneller, efficiënter en probleemloos. Vastzitten bij knopen, zakken en ritsen is verleden tijd! Strijk moeiteloos over elke stof en bij elk obstakel, ook tijdens een achterwaartse strijkbeweging. Dankzij de unieke en tevens krasbestendige Eloxal 3D strijkzool en de krachtige stoom van de stoomgenerator CareStyle 5 IS 5043 WH, geniet u elke strijkbeurt snel en gemakkelijk van topresultaten. 

Veilig en gemakkelijk opbergen

Ruim na het strijken uw stoomgenerator CareStyle 5 IS 5043 WH Easy Lock heel gemakkelijk op dankzij het innovatieve EasyLock vergrendelingssysteem. Met dit systeem vergrendelt u het strijkijzer veilig en snel: druk nadat u klaar bent met strijken het punt van het strijkijzer naar beneden in het strijkstation en het is vergrendeld. Een gemakkelijke, veilige manier om de compacte en handzame stoomgenerator te verplaatsen en op te bergen.

Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,4 Liter
Fysieke kenmerken
Snoerlengte 1,8 m
Gebruiksgemak
Draagvergrendeling Ja
Opwarmtijd 2 min
Onderhoud & Reiniging
Antikalkfunctie Ja
Strijkkenmerken
Automatische stoomfunctie Ja
Continue stoomproductie 120 g/min
Extra stoomstoot 340 g/min
Stoomdruk 6 bar
Verticaal ontkreuken Ja
Stroom
Vermogen 2400 W
Veiligheid
Automatische uitschakeling Ja