Menu
Your Cart

WAN280L4FG Bosch

WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
Winkelvoorraad
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
WAN280L4FG Bosch
  • Stock: In Stock
  • Brand: Bosch
  • Model: WAN280L4FG
A
€ 698,00
€ 789,99
Excl. BTW: € 576,86
Uitgebreid aanbod aan extra services
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
persoonlijk onthaal in onze winkel
persoonlijk onthaal in onze winkel

Minder kreuken en strijkwerk
Iron Assist van Bosch voegt natuurlijke stoom toe aan het droogprogramma. De functie stoomt kleding gedurende 20 minuten en vermindert kreuken tot 50%*. Resultaat: de was is merkbaar gladder én een stuk eenvoudiger om te strijken. *Test nr. E-0323-PT-22 van het Deutschen Institute für Textil- und Faserforschung Denkendorf (DITF) van 12.07.22, met betrekking tot de kreukvermindering van katoenen kledingstukken (T-shirts en overhemden) in het Iron Assist-programma - volgens DIN EN ISO 15487 in vergelijking met niet met Iron Assist behandeld textiel.

Energielabel A
Zuinig omspringen met energie? Dat doe je met een wasmachine met energielabel A. Het energielabel geeft een overzicht van het energie- en waterverbruik van het toestel, samen met het vermogen en het geluidsniveau. De Bosch-wasmachines met energielabel A besparen energie én leveren uitstekende wasresultaten.

Active Water Plus bespaart water en energie.
Active Water Plus garandeert een stralend wasresultaat en een bijzonder efficiënt gebruik van water. De sensoren in de wasmachine detecteren namelijk automatisch de hoeveelheid wasgoed. Heb je maar één kledingstuk te wassen? Dan volstaat een minimale hoeveelheid water. Het resultaat blijft altijd hetzelfde: fris gewassen kledij. Maar met aanzienlijk minder water!

SpeedPerfect-programma
Met het SpeedPerfect-programma kan je de programmaduur tot 65%* inkorten, zonder afbreuk te doen aan de resultaten. SpeedPerfect kan je combineren met de meeste programma's, op maat van de waslading en het type stof. * Verschil in tijdsduur van het Easy Care 40°C-programma met SpeedPerfect, vergeleken met de normale tijdsduur zonder SpeedPerfect.

Met de Bijvul-functie blijft er nooit meer wasgoed achter in je wasmand.
Ben je vergeten een kindersok of een verdwaalde T-shirt in de wasmachine te steken? Geen probleem! Met de Bijvul-functie kun je tijdens de wasbeurt makkelijk kleding toevoegen of verwijderen*. Druk gewoon op de Bijvul-knop, open de deur, voeg de vergeten kledingstukken toe en ga door met wassen. *Als veiligheidsvoorziening kun je de Bijvul-functie niet gebruiken als het zeepsop heter is dan 50°C of als het waterniveau te hoog is.

Gegarandeerd stille en duurzame motor.
Laat je wasmachine je gezellige diner niet verstoren. De EcoSilence Drive™ van Bosch is zo stil dat je soms vergeet dat hij aanstaat. De borstelloze, energiezuinige motor is stil in gebruik, heeft een bijzonder lange levensduur en wordt geleverd met 10 jaar garantie op onderdelen.

Wast efficiënt maar is voorzichtig voor je kledij.
Je favoriete of delicate kledingstukken kunnen na veelvuldig wassen beschadigd raken. Met de Vario Drum trommel gebeurt dit niet. De unieke trommelstructuur wast alle soorten kledij voorzichtig en efficiënt door het water gelijkmatig te verdelen, zonder je geliefde items uit te rekken, te kreuken of te beschadigen.

Eenvoudig te bedienen dankzij het heldere scherm en de touch knoppen.
Je bedient de wasmachine heel eenvoudig dankzij het grote led-display. Doordat het display bestaat uit touch knoppen, druk je eenvoudig op datgene wat je nodig hebt. En wil je de wasmachine later starten zodat hij klaar is als je thuis komt? Gebruik dan de uitgestelde start- en eindtijd.

De fluisterstille wasmachine.
Het innovatieve AntiVibration design van de zijwanden is niet alleen een blikvanger, het systeem biedt ook extra stabiliteit en beperkt trillingen. Bovendien houdt de verbeterde isolatie geluid tegen. Daardoor zijn de Bosch wasmachines fluisterstil, zelfs tijdens het centrifugeren.

Super Quick-programma 30 min.
Zo snel mogelijk fris gewassen kledij nodig? Met het Super Quick-programma was je 3,5 kg wasgoed in een recordtijd van 30 minuten - inclusief wassen, spoelen en centrifugeren!

Algemeen
Trommelinhoud 8 kg
Type wasmachine Frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) 1400 t/min
Energieverbruik
Droogresultaat B
Energieklasse A
Energieverbruik per 100 cycli 46 kWh
Geluidsniveau centrifugeren 72 dB(A)
Geluidsniveau-klasse A
Gewogen waterverbruik per cyclus 47 Liter
Tijdsduur Eco 40-60° programma 3:33
Fysieke kenmerken
Breedte 59,8 cm
Diepte 59 cm
Hoogte 84,5 cm
Kleur Wit
Vulopening 106,3 cm
Gebruiksgemak
Aanduiding programmaverloop Ja
Aanduiding resttijd Ja
Uitgestelde start Ja
Opties
Antikreuk Ja
Programma's
Aantal programma's 13
Wasprogramma's Katoen, Fijne was/Delicaat/zijde, Wol / handwas, Spoelen, Gemengde was/mix, Kreukherstellend / antikreuk, Afpompen
Veiligheid
Beveiliging tegen waterschade Ja
Kinderbeveiliging Ja
Tags: ecolabel WAN280L4FG Bosch Wasmachine