Menu
Your Cart

CLARIS extension SMART E-LINE + J-LINE Jura

CLARIS extension SMART E-LINE + J-LINE Jura
CLARIS extension SMART E-LINE + J-LINE Jura
  • Stock: Contacteer voor stock
  • Brand: Jura
  • Model: 74645
€ 9,99
Excl. BTW: € 8,26
Uitgebreid aanbod aan extra services
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
persoonlijk onthaal in onze winkel
persoonlijk onthaal in onze winkel

Met de Jura CLARIS Extension SMART E-LINE + J-LINE kun je de functionaliteit van je bestaande CLARIS waterfilter verder uitbreiden. Deze extensie is speciaal ontworpen voor gebruik met Jura koffiemachines en biedt een geavanceerde waterfiltratie en bescherming voor je machine.

Verbeterde filtratie en bescherming

De CLARIS Extension SMART E-LINE + J-LINE zorgt voor verbeterde filtratie en bescherming van je Jura koffiemachine. Het filter verwijdert effectief onzuiverheden en smaakverstorende stoffen, zoals chloor en metalen, uit het water. Dit resulteert in een geoptimaliseerde smaak van je koffie en een nog betere koffiebeleving.

Uitgebreide kalkaanslagbescherming

Deze extensie biedt ook uitgebreide bescherming tegen kalkaanslag in je koffiemachine. Kalkaanslag kan de prestaties van je machine verminderen en de levensduur ervan verkorten. Door het gebruik van de CLARIS Extension SMART E-LINE + J-LINE wordt de vorming van kalkaanslag verminderd, waardoor je machine langer optimaal blijft functioneren.

Eenvoudige installatie en vervanging

De CLARIS Extension SMART E-LINE + J-LINE is eenvoudig te installeren en te vervangen. Volg de instructies in de handleiding van je koffiemachine om de extensie correct aan te sluiten op je bestaande CLARIS waterfilter. Het wordt aanbevolen om regelmatig het waterfilter en de extensie te vervangen om een optimale filtratie en bescherming te behouden.

Optimale koffie-ervaring en duurzaamheid

Met de CLARIS Extension SMART E-LINE + J-LINE geniet je van een optimale koffie-ervaring en draag je bij aan de duurzaamheid van je Jura koffiemachine. Het gebruik van gefilterd water verbetert niet alleen de smaak van je koffie, maar ook de aroma's en nuances komen beter tot hun recht. Daarnaast helpt het verminderen van kalkaanslag de levensduur van je machine te verlengen en de prestaties te behouden.

Fysieke kenmerken
Kleur Blauw