Menu
Your Cart

E6 Dark Inox EC Jura

E6 Dark Inox EC Jura
E6 Dark Inox EC Jura
E6 Dark Inox EC Jura
E6 Dark Inox EC Jura
E6 Dark Inox EC Jura
  • Stock: Contacteer voor stock
  • Brand: Jura
  • Model: 15439
€ 1.029,00
Excl. BTW: € 850,41
Uitgebreid aanbod aan extra services
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
persoonlijk onthaal in onze winkel
persoonlijk onthaal in onze winkel

Genot, veelzijdigheid en luxe in perfectie

Geniet nu van onze eindejaarsactie op de JURA E8 Gratis bij elke JURA E8: Single Claris Smart+ filter, melksysteemtabletten en 3-fase reinigingstabletten ter waarde van 39,39 EUR. Vraag de gratis producten aan via https://be.jura.com/nl/Pages/Content/EOY-2022 De jongste generatie van het succesvolste volautomaat-model van JURA overtuigt met nieuw geïnterpreteerd design en maakt blij met voordelen die tot dusver alleen in de premiumklasse te vinden waren.

De Professional Aroma Grinder levert een ideaal maalresultaat, de modernste bereidingsprocessen laten de koffiearoma's volledig tot ontplooiing komen en trendspecialiteiten lukken dankzij fluweelzacht melkschuim met fijne poriën beter dan ooit. De innovatieve E8 kan 17 verschillende specialiteiten bereiden - van de aromatische espresso tot de trendy cortado. Ook lange, milde specialiteiten zoals caffè Barista en lungo Barista kunnen in de beste koffiebarkwaliteit worden bereid. Een nieuw doorloopsysteem zorgt voor een bereiding volgens de beste barista-traditie. Wie het krachtiger wil, pept cappuccino, flat white en latte macchiato op via de extra functie Extra Shot.

Dankzij het geavanceerde doorloopsysteem wordt de melksysteemreiniging automatisch met één druk op de knop uitgevoerd. Nog een functie van de E8 die men uit de topseries van JURA kent. Bovendien overtuigt hij met nog intuïtiever gebruik en een kinderlijk eenvoudige bediening.

Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,9 Liter
Type espressomachine Volautomatisch
Fysieke kenmerken
Kleur/Stijl dark
Materiaal Inox
Gebruiksgemak
Met scherm Ja
Koffie
Automatisch Cappuccino Ja
Heetwaterfunctie Ja
Instelbare koffiesterkte en hoeveelheid Ja
Maximum kopjes per beurt 16
Melk
Functie voor melk opschuimen Ja