Menu
Your Cart

1L bottle 2Pack Pigeon MySoda

1L bottle 2Pack Pigeon MySoda
Winkelvoorraad
1L bottle 2Pack Pigeon MySoda
  • Stock: In Stock
  • Brand: MySoda
  • Model: M2PB10F-GG
€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39
Uitgebreid aanbod aan extra services
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
persoonlijk onthaal in onze winkel
persoonlijk onthaal in onze winkel

Met deze set van Mysoda 1 liter flessen kunnen consumenten zichzelf uitrusten met extra flessen voor ieders smaak. Alle Mysoda flessen zijn compatibel met het volledige assortiment Mysoda apparaten. Elke fles is herbruikbaar en bespaart enkele duizenden plastic flessen voor eenmalig gebruik!

Mysoda’s herbruikbare waterflessen zijn compatibel met alle Mysoda bruiswatermakers. Zowel de fles als de bruiswatermaker hebben een quick-lock mechanisme waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn. De fles is BPA-vrij. De hoeveelheid plastic in de dop en de bodem werd verminderd door het grootste deel te vervangen door biocomposiet op basis van hout.

De met water gevulde waterfles bewaart u in de koelkast en wanneer u wilt genieten van een fris, bruisend drankje, voegt u eenvoudigweg een hoeveelheid koolzuurgas toe. De vervaltijd van het product is op de fles aangegeven ( 3 jaar na productie), waarna het aan te raden is om deze te vervangen door een nieuwe. Was de waterflessen niet in te heet water of in de vaatwasmachine.

Fysieke kenmerken
Kleur Grijs, Transparant
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Nee