Menu
Your Cart

S8 Chroom EA Jura

S8 Chroom EA Jura
S8 Chroom EA Jura
S8 Chroom EA Jura
S8 Chroom EA Jura
Winkelvoorraad
S8 Chroom EA Jura
S8 Chroom EA Jura
S8 Chroom EA Jura
S8 Chroom EA Jura
S8 Chroom EA Jura
 • Stock: In Stock
 • Brand: Jura
 • Model: 15380
€ 1.699,00
Excl. BTW: € 1.404,13
op = op
Uitgebreid aanbod aan extra services
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
persoonlijk onthaal in onze winkel
persoonlijk onthaal in onze winkel

S8 Chroom EA 

Fenomenaal in compact design

De stijlvolle nieuwe JURA S8 Chroom (EA) straalt straalt door zijn design in alle opzichten kwaliteit en luxe uit. Deze volautomaat heeft elementen uit de beste compacte modellen, uit het premiumsegment en zelfs een vleugje GIGA.De imponerende diversiteit aan specialiteiten en het overweldigende koffieresultaat overtuigen zelfs de grootste fijnproevers.

De bediening voldoet aan alle eisen op het gebied van eenvoud en intelligentie. De JURA S8 Chroom (EA) creëert een nieuw segment bij volautomaten: het premium-middensegment.

Professional Aroma Grinder

In de JURA S8 Chroom (EA) zit een Prefessional Aroma Grinder. Deze zorgt voor wel 12,2 %* meer aroma en gelijkblijvend hoge kwaliteit van de gemalen koffie. Kenmerkend voor deprofessionele aroma-molen is dat hij gedurende de gehele levensduur deze kwaliteit volhoudt. De geperfectioneerde molengeometrie bereikt de optimale maalcurve. Dat wil zeggen: een hoger aandeel fijne deeltjes in de gemalen koffie garandeert een ideale smaakontplooiing, dus nog meer smaak aan uw koffie!

Tal van ultieme genotsmomenten

Het complete assortiment aan specialiteiten van espresso tot latte macchiato wordt met de stijlvolle JURA S8 Chroom (EA) in optimale kwaliteit bereid. 15 specialiteiten stromen na aanraking van het touchscreen-kleurendisplay in uw kopje of glas. Dat bkomt door topinnovaties. De Professional Aroma Grinder maalt de koffiebonen nog preciezer en wel twee keer zo snel en dat met volledig behoud van het aroma. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en garandeert ook bij espresso en ristretto een rijk bouquet aan aroma’s. Dankzij de techniek voor het microschuim, worden cappuccino's of andere koffiespecialiteiten met melk echt kunstwerkjes. 

Bedieningscomfort geeft onze tijdgeest een nieuwe wending

De bediening is gemakkelijk en comfortabel. In de JURA S8 Chroom (EA) zit een 4,3" grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie. Een lichte touch van het scherm met de vingertopjes volstaat om meteen de lekkerste en meest favoriete specialiteit in het kopje te doen stromen.  Grafische voorstellingen en animaties maken de navigatie absoluut zelfverklarend en tonen alle stappen van de bereiding. Deze brengt u via de kortste weg naar het gewenste doel. Uw voorkeuren kunnen in slechts enkele stappen worden ingetoetst en geprogrammeerd. Ook kunt u de specialiteiten een andere naam geven, ze verplaatsen, kopiëren en verdubbelen. Met de JURA S8 Chroom (EA) is dat zo gebeurd.

Tot melkschuim geanimeerd

De hoogste perfectie en kwaliteit. De Profi-uitloop voor microschuim van de JURA S8 Chroom (EA) is gemaakt van hoogwaardige materialen. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuimmaakt hij in een handomdraai latte macchiato, cappuccino, enz... En dat steeds in de beste microschuimkwaliteit. 

Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,9 Liter
Pompdruk 15 bar
Soort koffie Gemalen koffie, Koffiebonen
Type espressomachine Volautomatisch
Bediening
Koppeling met app Ja
Regelbare temperatuur Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Grijs, Zwart
Kleur/Stijl Chroom
Gebruiksgemak
Afneembaar waterreservoir Ja
Met scherm Ja
Koffie
Automatisch Cappuccino Ja
Automatisch Latte macchiato Ja
Heetwaterfunctie Ja
Instelbare koffiesterkte en hoeveelheid Ja
Maximum kopjes per beurt 2
Melk
Functie voor melk opschuimen Ja
Onderhoud & Reiniging
Automatisch reinigen (koffiedoorloop) Ja
Automatisch reinigen (melkdoorloop) Ja
Ontkalkingsfunctie Ja
Stroom
Vermogen 1450 W
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter Ja