Menu
Your Cart

Citrus Press Station (Type 8454) Solis

Citrus Press Station (Type 8454) Solis
Citrus Press Station (Type 8454) Solis
Winkelvoorraad
Citrus Press Station (Type 8454) Solis
Citrus Press Station (Type 8454) Solis
Citrus Press Station (Type 8454) Solis
  • Stock: In Stock
  • Brand: Solis
  • Model: 92183
€ 229,99
Excl. BTW: € 190,07
Uitgebreid aanbod aan extra services
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
persoonlijk onthaal in onze winkel
persoonlijk onthaal in onze winkel

De ochtend starten met vergeperste jus d'orange, je gerechten afmaken met verse citroen- of limoensap of genieten van een glas fris grape fruitsap? Dan is deze unieke citruspers je nieuwe beste vriend.

Doordat de hendel niet omhoog steekt, is de pers eenvoudig op te bergen in je keukenkast. Als je dat zou willen ten minste, want met het prachtige design en de solide RVS behuizing past hij ook nog eens goed in ieder interieur. De citrus juicer is zo ontworpen dat alle soorten en maten citrusvruchten te persen zijn. De Solis Citrus Press Station beschikt over een massief metalen persarm. Hiermee oefen je optimaal druk uit op de vruchten, zonder krachtinspanning.

De stille, high-end citruspers

Zodra de hendel of de perskegel op de sapkegel wordt gedrukt, start de pers automatisch. De pers is met zijn krachtige, maar still 360 Watt-motor en speciaal gevormde kegel geschikt voor alle citrusvruchten en maakt het mogelijk om binnen een handomdraai een heerlijke vruchtensap op tafel te hebben staan. De sapkegel is gemaakt van zwaar gegoten aluminium, wat resulteert in een maximale hoeveelheid sap, ongeacht de grootte van de citrusvrucht. Alle onderdelen zijn afneembaar en vaatwasserbestendig.

De beste kwaliteit met een luxe uitstraling

De Solis pers komt met twee roestvrijstalen vruchtvleezeven. Eén met kleinere openingen, zodat er minder vruchtvlees in het sap komt, de ander met grotere openingen om juist meer vruchtvlees te laten doorkomen. Het sap wordt opgevangen onder de zeef en stroomt via de sapuitloop in het glas. De sapuitloop kun je na gebruik omhoog klappen om nadruppelen van vruchtensap te voorkomen, zo hou je het aanrecht netjes en gaat er geen sap verloren. De pers is voorzien van zuignapvoetjes zodat hij veilig staat en moeiteloos kan gebruikt worden.

Compacte, veelzijdige pers

De citruspers is eenvoudig op te bergen zonder dat hij veel plaats in beslag neemt in de kast. De persarm kan worden neergeklapt en met de vergrendelingshendel is het apparaat een stuk compacter dan wat je gewend bent. De stofkap zorgt ervoor dat de machine schoon blijft wanneer je hem niet gebruikt. Solis Citrus Press Station is een aanwinst voor jouw keuken. Je tovert moeiteloos vers geperst sap tevoorschijn, zodat je in een mum van tijd kunt genieten van een flinke dosis vitaminen en mineralen. Het hoge vitamine C-gehalte biedt goede weerstand tegen griep en verkoudheden en dat is toch maar mooi meegenomen!

Algemeen
Elektrisch Ja
Functies
Pulpselector Ja
Fysieke kenmerken
Bediening met hendel Ja
Kleur Zilver
Materiaal ALUMINIUM
Gebruiksgemak
Druppelstop Ja
Rechtstreeks in glas Ja
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen Ja
Stroom
Vermogen 300 W