Menu
Your Cart

H 7140 BM CS Miele

H 7140 BM CS Miele
H 7140 BM CS Miele
H 7140 BM CS Miele
H 7140 BM CS Miele
H 7140 BM CS Miele
  • Stock:
  • Brand: Miele
  • Model: 11110400
€ 1.749,00
Excl. BTW: € 1.445,45
op = op
Uitgebreid aanbod aan extra services
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
persoonlijk onthaal in onze winkel
persoonlijk onthaal in onze winkel

Compacte oven met geïntegreerde microgolfoven in aantrekkelijk roestvrijstalen design met autom. en combinatieprogramma's.

Uitkomst regelen zonder stappen

Met de nieuwe feature Quick & Gentle combineert u als eerste conventionele warmte met traploze microgolfovenbereiding, en daarmee precies zoals u dat wilt. Het resultaat: een kortere bereidingstijd en naar uw wens gemaakte bereidingen. Dit is mogelijk dankzij de innovatieve Inverter-technologie voor meer flexibiliteit bij alledaags koken. 

Eén toestel, vele mogelijkheden 

Ook in kleine keukens topgerechten op tafel toveren: met slechts één toestel kunnen levensmiddelen zowel in de microgolfoven als in de de oven gemakkelijk worden bereid. Bij gebruik van de combistand profiteert u van een optimaal resultaat in een korte tijd. Talrijke bereidingswijzen maken een individuele bereiding mogelijk bij iedere kookgelegenheid, of u wilt opwarmen, bereiden of ontdooien. 

Meer vrijheid, veiligheid en gebruiksgemak 

Door uw huishoudtoestellen te verbinden creëert u nieuwe vrijheden en voorziet u uw dagelijks leven van meer zekerheid en comfort: verwarm uw oven voor vanuit de auto of kies in de Miele@mobile-app een recept en geef met een druk op de knop de optimale instellingen aan uw oven door. Wij bieden u zelfstandig ontwikkelde functies en een mobiele bediening. Miele biedt u altijd het meest recente digitale comfort. 

Kies direct voor het hoogste vermogen 

Met de Quick-Start-functie start u direct het hoogste microgolfovenvermogen via een druk op de knop. Daardoor kunt u voedingsmiddelen en dranken snel verwarmen zonder de temperatuur in te stellen. Voor uw persoonlijke gewoonten, zoals bijvoorbeeld het opwarmen van een kop thee 's avonds of het bereiden van babyvoeding, stelt u gewoon de gedefinieerde tijdsduur anders in, volstrekt individueel en eenvoudig. 

Verse popcorn met een druk op de knop 

Wat is een goede film zonder popcorn? Met ons automatische programma voor de bereiding van popcorn kunt u nu met een druk op de knop heel eenvoudig heerlijke popcorn thuis bereiden. Tijden en energieprestaties zijn optimaal aangepast aan de gebruikelijke formaten van zakken van 100 g. Houdt u meer van knapperig? Dan kunt u de tijden individueel en naar smaak instellen. 

Algemeen
Inhoud ovenruimte 43 Liter
Ovenhoogte Nishoogte 45 cm
Verwarmingswijze Microgolf
Bediening
Bediening op afstand Ja
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 2200 W
Breedte 59.5 cm
Diepte 56.3 cm
Hoogte 45.6 cm
Kleur Grijs, Zwart
Nisbreedte (minimaal) 56 cm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (minimaal) 45 cm
Onderhoud & Reiniging
Reiniging van de oven Gewone reiniging
Ovenkenmerken
Grill Ja
Ontdooifunctie Ja
Warmhouden Ja
Veiligheid
Kinderbeveiliging Ja
Tags: H7140BMCS Miele Oven Inbouw-ovens ovens