Menu
Your Cart

V10 Animal Dyson

V10 Animal Dyson
V10 Animal Dyson
  • Stock: Contacteer voor stock
  • Brand: Dyson
  • Model: 292682-01
€ 449,00
Excl. BTW: € 371,07
Uitgebreid aanbod aan extra services
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
persoonlijk onthaal in onze winkel
persoonlijk onthaal in onze winkel

De zuigkracht van een stofzuiger met draad, en 40% groter stofreservoir om meer schoon te maken. De Dyson Cyclone V10 stofzuiger heeft de hoogste zuigkracht van alle draadloze steelstofzuigers in gebruik.

Stofzuigers met snoer zijn vaak lomp en zwaar. En nemen dus veel ruimte in beslag. Ze zijn vaak lastig te manoeuvreren en moeilijk te tillen. Het snoer zit in de weg en zorgt ervoor dat u niet ver bij het stopcontact vandaan kunt. Met de Dyson Cyclone V10™ stofzuiger maakt u vrijer schoon. Zuigkracht van een stofzuiger met snoer, zonder enig gedoe.

Zacht voor harde vloeren. Hard voor vuil.

De door een motor aangedreven vloerzuigmond heeft zachte nylon haren om grover vuil op te zuigen, terwijl antistatische koolstofvezelharen fijn stof verwijderen.

40% groter stofreservoir om meer schoon te maken.

Met zijn 40% grotere stofreservoir dan de Dyson V8™ stofzuiger, hoeft u minder vaak te stoppen om het reservoir te legen. Zo kunt u zonder onderbreking meer van uw huis of auto reinigen.

Stofreservoir gericht legen.

Het lange, smalle stofreservoir heeft een 'point and shoot'-mechanisme. Het werpt hygiënisch al het stof en grover vuil diep de afvalbak in, in één gerichte actie. 
U hoeft het vuil niet aan te raken.

Bereikt elke hoek en kier.

Aangezien de motor boven het handvat zit, ligt het zwaartepunt van de Dyson Cyclone V10™ stofzuiger zodanig dat u de machine moeiteloos kunt gebruiken voor hoge of moeilijk bereikbare plekken.

Transformeert tot kruimelzuiger in één klik.

Kan met één klik snel en eenvoudig worden getransformeerd van steelstofzuiger naar kruimelzuiger. Voor een snelle reiniging van kleine ongelukjes of reiniging op moeilijk bereikbare plekken.

Pakt haar van huisdieren en diepliggend vuil aan.

De gemotoriseerde minivloerzuigmond zuigt en verwijdert haar van huisdieren en diep vuil uit matrassen en stoffering, en diepliggend vuil uit tapijten. Handig rondom het huis en in de auto.

Krachtige reiniging.

Langdurig vermogen om je hele auto op de juiste manier schoon te maken. Komt bij moeilijk bereikbare plaatsen in het interieur.

Verwijdert 99,97% van deeltjes zo klein als 0,3 micrometer.

Het volledig afgedichte filtratiesysteem vangt 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micrometer op – en blaast schonere lucht uit.

Drop-in oplaadstation voor aan de muur. Klaar voor de volgende schoonmaak.

U kunt uw Dyson Cyclone V10™ stofzuiger eenvoudig in het oplaadstation aan de muur hangen. En u pakt hem net zo makkelijk om te reinigen. U kunt er ook uw accessoires bij opbergen, zodat u deze altijd bij de hand hebt.

Accessoires
Kierenzuiger Ja
Kleine zuigmond Ja
Mini-turboborstel Ja
Parketborstel Ja
Algemeen
Type stofzuiger Steelstofzuiger
Energieverbruik
Geluidsniveau 87 dB(A)
Fysieke kenmerken
Gewicht 2,67 kg
Inhoud stofzak/stofbak 0.76 Liter
Kleur Paars
Gebruiksgemak
Afneembare kruimelzuiger Ja
Parkeersysteem Ja
Telescopische zuigbuis Nee
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 1
Autonomie batterij (in minuten) 60 min
Batterij meegeleverd Ja
Batterijtechnologie Lithium-ion
Batterijtype Pack