Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Godshuislaan 19 8800 Roeselare
051/22.60.20
HUISHOUDELEKTRO >> Stofzuiger >> Dyson >> DC33C Pro
Dyson DC33C Pro
PDF pagina
Productbeschrijving:

Sledestofzuiger Dyson Ball. Met eenvoudig en hygiënisch te legen stofreservoir.Ball™ technologieDe belangrijkste onderdelen van de stofzuiger - waaronder de elektronica, de motor, het na-motorfilter en het 6,5 meter snoer - zitten binnenin de bal. Dit zorgt voor een laag zwaartepunt en extra stabiliteit. Dyson Ball™ sledestofzuigers hebben een centraal stuurmechanisme, zodat ze u goed volgen.Hygiënisch legen van het stofreservoirDruk op de knop om het vuil te verwijderen.Ontworpen voor lagere geluidsniveausEssentiële onderdelen bevinden zich in de akoestisch gedempte bal en geluidsisolerende materialen absorberen de geluidsenergie. Dit gaat niet ten koste van de schoonmaakprestaties.Akoestisch ontwerpQuiet Mark toegewezen voor hoge geluidskwaliteit zonder compromis op schoonmaakprestatie.Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uitDyson cyclonen vangen deeltjes tot 0,5 micrometer op - inclusief pollen, schimmels en bacteriën.Radial Root Cyclone™ technologieAangepaste luchtstromen om meer vuil en microscopisch stof in het stofreservoir op te vangen.Reach Under toolUitschuifbaar, draaibaar en flexibel om lastige plekken schoon te maken.Nieuwe schakelbare vloerzuigmond met zuigkrachtinstellingKies tussen hoge zuigkracht voor de dagelijkse schoonmaak en constante zuigkracht voor zwaarbevuilde tapijten en harde vloeren.


€ 329,-
Status: voorradig


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Algemeen
Type :Stofzuiger zonder zak
Efficiëntieklasse :A
Jaarlijks energieverbruik :28 kWh
Vermogen :750 W
Geluidsniveau :84 dB(A)
Reinigingsprestatie harde vloeren :A
Reinigingsprestatie tapijten :D
Filter luchtkwaliteit :A
Uitrusting
Inhoud stofzak/stofbak :2 L
Kleur :Geel/ grijs
Afneembare kruimelzuiger :
Zuigt vloeistoffen :
Telescopische zuigbuis :
Gewicht :7,3 kg
Bediencomfort
Aanduiding volle stofzak :
Actieradius :10 m
Elektronisch regelbare zuigkracht :
Parkeersysteem :
Blaasfunctie :
Accessoires
Mini-turboborstel :Ja, optioneel
Kierenzuiger :
Kleine zuigmond :
Meubel- of textielborstel :
Parketborstel :
Turboborstel :
Geintegreerde opberging in toestel :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
December 2017
De friteuse heeft voor Frifri al lang geen geheimen meer. Ze vervaardigen de toestellen namelijk al sinds jaar en dag in hun atelier in Courcelles, dichtbij Charleroi. Net dankzij hun jarenlange ervaring, hebben ze niet zomaar een Airfry toestel op de markt gebracht, maar ging er een grondige studie aan vooraf. Het resultaat mag er […]
lees meer...
December 2017
De stijlvolle S-serie van Jura verschijnt in een helder, harmonisch design dat in alle opzichten precisie en kwaliteit uitstraalt. 
lees meer...
November 2017
De temperaturen zijn officieel aan het zakken richting winter en dat roept bij ons gezellige haardvuurtaferelen op én… raclette! Voor 4 tot 8 personen Een mals stukje vlees of verfijnde zeevruchtjes op de steengrill en krokante groentjes op de aluminium bakplaat. Dat is lekker en uitbundig genieten met 4 personen. Verwacht je meerdere gasten? Geen […]
lees meer...
November 2017
iRobot, de makers van de Roomba, voegt extra functionaliteit toe via de applets van IFTTT. Hierdoor kan je een aantal taken van de stofzuiger automatiseren.
lees meer...
November 2017
Hij doet ons denken aan krokante macarons en luchtige soufflés: de KitchenAid Artisan keukenrobot in meisjesachtige zijderoze.
lees meer...
November 2017
Creëer je favoriete gerechten met passie dankzij de Kenwood Cooking Chef Gourmet! 
lees meer...
November 2017
De Capsule van De’Longhi (ref. HFX30C18) maakt gebruik van keramisch materiaal met stroken aluminium om warmte te produceren. Dat is veilig en efficiënt.
lees meer...
November 2017
KitchenAid is gekend om zijn toestellen van professioneel niveau met iconische designs die meteen herkenbaar én gegeerd worden.
lees meer...
November 2017
Novy is de Belgische specialist in keukenventilatie: al jaren is vakmanschap en innovatie de drijfveer bij het ontwerpen van dampkappen.
lees meer...
November 2017
Een lekkere gezonde snack op tafel zetten is een fluitje van een cent met de Japanse groentesnijder van KitchenAid!
lees meer...